polijsten auto

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je BMW omdat deze er oud uit ziet? Laat je Duitse vierwieler door ons tot in detail. Sneeuw doet je mercedes geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook behoorlijk logisch, maar geen zorgen, wij geven die sublieme schittering naar de oppervlakte. Voor de fraaiste resultaten zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met krachtige middelen en de grootste bedrevenheid leveren we jouw Honda weer af. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze webpagina. In niet al te lange tijd staat er dan weer een prachtig glimmende wagen voor je huis waar je graag naar kijkt.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutels en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur tevens flauw, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een glansrijke heilige koe te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Een perfecte autolak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. En natuurlijk die kleur, helemaal opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een auto? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van wauw dat ziet er vlekkeloos uit? Met onze nano-coating service gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij nano-coating inbeelden? Nou het is een aanvullende ondersteunende laag over je huidige laklaag heen die nog lange tijd blijft zitten. Alvorens de glas-coating kan worden aangebracht behoort de bolide een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel te laten zitten. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een glimmende vierwieler boodschappen kan doen.

Wil je het interieur van je bolide laten schoonwassen zodat deze appetijtelijk is om in te zitten? Niks van het interieur ontgaat aan onze verzorging, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het interieur laten opknappen goed voor? Na een jaar is het interieur lang niet zo schoon meer als toen je het kocht. En wat voor persoon wilt er nu in een vieze omgeving zitten. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Fiat net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geuren die in het auto interieur zitten verstopt pakken we aan zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je auto van binnen en buiten schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Ook kan je zelf besluiten om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze services aan voor iedereen met een auto of bus. Nadat je jouw auto brandschoon hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons als voorbeeld bij je oma wilt adviseren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef onze site een bezoek zodat je nog veel meer informatie kan verkrijgen.

Jouw Audi staat maar dof bij de voordeur? Laat je bolide door ons mooi poetsen. Klik hier Iets dat je Ford faal eruit doet zien komt door het weer, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de wonderbaarlijke glans die je Honda voorheen had weer terug komt. Voor de mooiste resultaten zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met alleen de beste autowax te gebruiken en de meeste liefde krijg je de bolide weer in schitterende staat terug. Wil je wat foto's zien van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze site.
In de kortste tijd komen de buren naar je toe om te vragen of je een nieuwe vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent in de oren klinken, dan ben je een stukje aan het touren en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes opgelopen door opspattend grind. Zoveel miniscule krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Al die beschadigingen maken de kleur eveneens wazig, het is wel eens mooier geweest. Om weer in een blinkende vierwieler te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere beschadigingen, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar struiken of grind weer compleet verdwenen. En natuurlijk die kleur, honderd procent opgebloeid.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glimmen in het stralende van de zon of onder verlichting van de straat? Dat je een magazine aan het bestuderen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er superieur uit? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw bolide er net zo uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Glas-coating is een heldere laag over de bestaande autolak heen, dit geeft enkele jaren extra bescherming aan je heilige koe. Iets dat wel een must is, is dat de auto eerst tot in de puntjes gewassen moet zijn wilt de glas-coating effectief zijn. Na deze behandeling hebben waterdruppels en vuil geen grip meer op je autolak, je vierwieler blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je de binnenkant van je heilige koe laten vernieuwen zodat deze weer als nieuw is? Wij maken werk van het gehele binnenkant, de zetels en dashboard tot de grond aan toe. Waarom je je interieur wilt laten schoonmaken? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo fris meer als toen het was. En wat voor persoon wilt er nu genoegen nemen met een vies auto interieur. De lederen zetels komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw aangeschafte Audi aangenaam ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. We gaan niet overheersen met een nieuwe zalig ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer zalig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je vierwieler van binnen en buiten brandschoon. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Tevens is het best slim om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw bolide fatsoenlijk hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je moeder wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze webpagina voor meer inlichtingen.

Report this wiki page